bizniszvitamin nagykep

A Forbes magazin minden évben összeállít egy listát a „nagy cégvezetőkről” és azoknak szokásairól. 500 sikeres és befutott cégvezető közül szinte mindegyik hajnali 3:30 és reggel 6:30 között kel, és igyekszik kihasználni a napjának ezt a részét is.

A kolozsvári RMKT ennek apropóján útnak indít egy hiánypótló rendezvény sorozatot, amelynek célkitűzése a kolozsvári vállalkozói szféra szakmai tudásának fejlesztése és szinergia hálójának megerősítése. Érdekes és hasznos témákkal készülünk, amelyet végigkísér a kávé illata és a friss croissant íze. Eseményünk szakmai részére gyakorlati tudással rendelkező szakembereket hívunk meg, akik az adott szakterületet napi rendszerességgel űzik.

A Bizniszvitamin egy kora reggeli esemény, amelyre szeretettel várjuk az olyan cégvezetőket, vezetőket, akiknek fontos a folyamatos fejlődésük, szeretnek korán kelni és szívesen építenek kapcsolatokat egy forró fekete mellett. Eseményünkön meghívásos alapon lehet részt venni, 17 fő felső létszámhatáros.

Tehát, ha szeretnél fejlődni, kapcsolatokat építeni és hasznosan eltölteni az idődet, már a reggel első óráiban is, akkor szeretettel várunk minden hónap 3. szerdáján, reggel 7:20 és 8:45 között rendezvényünkre. A rendezvény további részleteiről tájékoztatást küldünk az esemény előtti időszakban.

Projektfelelős: Zöld György, bizniszvitamin@rmkt.ro