Elkezdődött a VIII. Pénzmágnesre való jelentkezés!

A vetélkedőre nem csak Erdélyből, hanem Kárpátaljáról, Felvidékről és Vajdaságról is jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. Ami az elmúlt évek eredményeit tekinti, a vetélkedő egyre népszerűbbnek bizonyul. 2019-ben sikerült elérni diákokat Kárpátaljáról is a vetélkedőre, így az érdeklődő diákok közössége még inkább nőtt.

Fontos kiemelni azt is, hogy a vetélkedőre való nevezés díjtalan, ezért bárki jelentkezhet aki középiskolába jár és érdeklik a személyes pénzügyek.

A legjobb helyezést elérők készpénzjutalomban részesülnek (I. Díj- 300 euró , II. Díj- 200 euró, III. Díj- 100 euró), ezért méginkább buzdítani szeretnénk a diákokat erre a páratlan lehetőségre.

A versenyen való részvételhez mindenkinek egyénileg kell regisztrálnia december 3.-ig a www.penzmagnes.ro oldalon, ezen a felületen fog történni a verseny lebonyolítása. A linken keresztül megtalálhatóak a felkészüléshez szükséges anyagok és szabályok a vetélkedővel kapcsolatosan.

A Pénzmágnes Facebook oldala: https://www.facebook.com/penzmagnes.ro A vetélkedőre nem csak Erdélyből, hanem Kárpátaljáról, Felvidékről és Vajdaságról is jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. Ami az elmúlt évek eredményeit tekinti, a vetélkedő egyre népszerűbbnek bizonyul. 2019-ben sikerült elérni diákokat Kárpátaljáról is a vetélkedőre, így az érdeklődő diákok közössége még inkább nőtt.

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kapcsolodó hírek

Nunc congue leo in diam semper sollicitudin. Ut nec eros mollis, lobortis est nec, rhoncus lectus.

Bemutatkozik az új elnökség!

Virtuálisan is bemutatkozik az új elnökség. Október 15-én tisztújító közgyűlést tartott a Romániai Magyar Közgazdász