Elkezdődött a VIII. Pénzmágnesre való jelentkezés!

A vetélkedőre nem csak Erdélyből, hanem Kárpátaljáról, Felvidékről és Vajdaságról is jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. Ami az elmúlt évek eredményeit tekinti, a vetélkedő egyre népszerűbbnek bizonyul. 2019-ben sikerült elérni diákokat Kárpátaljáról is a vetélkedőre, így az érdeklődő diákok közössége még inkább nőtt.

Fontos kiemelni azt is, hogy a vetélkedőre való nevezés díjtalan, ezért bárki jelentkezhet aki középiskolába jár és érdeklik a személyes pénzügyek.

A legjobb helyezést elérők készpénzjutalomban részesülnek (I. Díj- 300 euró , II. Díj- 200 euró, III. Díj- 100 euró), ezért méginkább buzdítani szeretnénk a diákokat erre a páratlan lehetőségre.

A versenyen való részvételhez mindenkinek egyénileg kell regisztrálnia december 3.-ig a www.penzmagnes.ro oldalon, ezen a felületen fog történni a verseny lebonyolítása. A linken keresztül megtalálhatóak a felkészüléshez szükséges anyagok és szabályok a vetélkedővel kapcsolatosan.

A Pénzmágnes Facebook oldala: https://www.facebook.com/penzmagnes.ro A vetélkedőre nem csak Erdélyből, hanem Kárpátaljáról, Felvidékről és Vajdaságról is jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. Ami az elmúlt évek eredményeit tekinti, a vetélkedő egyre népszerűbbnek bizonyul. 2019-ben sikerült elérni diákokat Kárpátaljáról is a vetélkedőre, így az érdeklődő diákok közössége még inkább nőtt.

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kapcsolodó hírek

Tekintse meg az alábbi cikkeinket is!

Biztosítás – Bizalom – Csőd

Februárban ismét BizniszVitaminnal jelentkezünk! Költség vagy haszon a biztosítás? Simpf Norbert Pál biztosítási bróker szakmai