A Te Marketinged – MarketingMastermind

2022. február 10. 7:00 du.

A februári Mastermind alkalmából egy új formátummal kísérletezünk: vállalkozókkal fogunk beszélgetünk marketing témában. Megvitatjuk a stratégiát, a lehetséges marketing eszközöket és igyekszünk megválaszolni a kérdéseket.

Részt fognak venni fogorvosi rendelő, lakberendezési és belső design stúdió, prémium házi csokoládé műhely és vizuális kommunikációval, grafikus designnal és márkázással foglalkozó ügynükség képviselői.

Várunk téged is, ha szeretnél belesni a marketing-kulisszák mögé.

Regisztráció kizárólag ezen az oldalon lehetséges, részletekért görgessen alább.

A helyek száma korlátozott.

Időpont: február 10., csütörtök, 19 óra

Helyszín: Xponential Transylvania (Kolozsvár, 1989. December 21 u. 9. – a Sora-val szemben)

Részvételi díj:

-RMKT/RIF tagoknak 10 RON

-nem RMKT/RIF tagoknak 25 RON

-pár ingyenes helyet biztosítunk egyetemisták részére. Ehhez írj egy privát üzenetet nekünk Facebookon: https://www.facebook.com/rmkt.kolozsvar

******************************************

COVID-19

Sajnálatos módon, jelen járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a korlátozások nélküli eseményszervezést Kolozsváron.

Ezen szabályozásoknak megfelelően megkérünk téged, hogy az eseményre hozd magaddal a www.certificat-covid.gov.ro oldalról megszerezhető igazolványod. Az igazolványra minden olyan személy jogosult aki:

– részesült már a SARS‑CoV‑2 elleni oltásban

– rendelkezik 24 óránál nem régebbi negatív koronavírus gyorstesztel

– rendelkezik 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt eredménnyel

Szíves megértésed köszönjük!

******************************************

A Marketing MasterMindról

Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Belépőjegy megvásárlása

 

Belépés a fiókjába

A követező linken tud taggá válni: RMKT tagság regisztráció

Sajnálattal közöljük, elkelt az összes szabad hely.

További események

Nunc congue leo in diam semper sollicitudin. Ut nec eros mollis, lobortis est nec, rhoncus lectus.