Biztos, hogy mindent elmondtál a termékedről / szolgáltatásodról? – Marketing MasterMind

2022. március 24. 7:00 du.

A részvételhez regisztráció szükséges, több infó lentebb.

Röviden azt járjuk körül a beszélgetés során, hogy mi adhat új lendületet a vállalkozásodnak?

A sales vagy a marketing?

A kommunikáció vagy a pozicionálás ?

Esetleg a branding vagy a stratégia?

Tudod, hogy mi releváns és mi nem a kommunikációdban? Tudod, hogy mit miért mondasz az ügyfelidnek? Hogy miért mondod azt, amit mondasz, vagy épp nem mondasz? Tisztában vagy azzal, hogy mit látsz önmagadból? És azzal, hogy mit szeretnél, hogy ügyfeleid lássanak belőled? És mi az, amit valóban látnak benned az ügyfelek? Na és a lehetséges ügyfelek?

Makkai Bence a Vizualitas Stúdió vizuális kommunikációs ügynökség alapítója és vezetője olyan ügyfelekkel dolgozik mint Mendola Csoport (Deco Center-Mendola Fabrics, Nobila Casa, Roseco, LaMajole), Klausen Lighting, Optimedia, Melinda Impex, Simacek, Cosmetic Plant, akikkel különböző brand- és kommunikációs stratégiai illetve vizuális kommunikációs projekten dolgozott együtt. 

Az a mottónk, hogy akinek könnyű vizuális kommunikációs eszközöket tervezni, azoknak jó eszközöket tervezünk. Akiknek meg nem tudunk könnyen vizuális kommunikációs eszközöket tervezni, azoknak baj van a víziójukkal. Vagy mert nincs, vagy mert nem tudja megfelelőképp összefoglalni számunkra, hogy megértsük, és megfelelő eszközöket tervezhessünk folyamatainak fenntartására, csatornázására, maximalizálására.

******************

A helyek száma korlátozott.

Időpont: március 24., csütörtök, 19 óra

Részvételi díj:

-RMKT/RIF tagoknak 10 RON

-nem RMKT/RIF tagoknak 25 RON

-pár ingyenes helyet biztosítunk egyetemisták részére. Ehhez írj egy privát üzenetet nekünk Facebookon

******************

A Marketing MasterMindról

Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Helyszín:

Belépőjegy megvásárlása

 

Belépés a fiókjába

A követező linken tud taggá válni: RMKT tagság regisztráció

Sajnálattal közöljük, elkelt az összes szabad hely.

További események

Nunc congue leo in diam semper sollicitudin. Ut nec eros mollis, lobortis est nec, rhoncus lectus.