Felkészülés a karácsonyra – Marketing MasterMind

2021. november 16. 7:00 du.

A novemberi Marketing MasterMind keretében a karácsonyi és év végi kampányokról fogunk beszélgetni. Habár most muszáj online megszerveznünk az eseményt, továbbra is arra buzdítjuk a résztvevőket, hogy kapcsolódjanak be a beszélgetésbe kérdéseikkel, tapasztalataikkal.

A helyek száma korlátozott.

Időpont: november 16., kedd, 19 óra

Helyszín: Online

Részvételi díj:
-RMKT/RIF tagoknak ingyenes
-nem RMKT/RIF tagoknak 10 RON
-pár ingyenes helyet biztosítunk egyetemisták részére.

Ehhez írj egy rövid motivációs levelet az email címre.

******************************************
Meghívott szakértő: Kállai Emánuel

“Öt kollégámmal hiszünk abban, hogy az itthoni vállalkozások kitörési lehetősége az online értékesítés, amely véleményünk szerint etikusság és tudatosság nélkül hosszú távon nem működik.

Performance ügynökségként főként Google Ads és Facebook hirdetéstervezéssel és -menedzsmenttel foglalkozunk, szezonban havi 150 ezer eurót elkötve. Legbüszkébbek a Think with Google oldalán megjelenő siker történetünkre vagyunk, amelyet a Growww Digital-al közösen csináltunk.

Kitartó munka árán, több online vállalkozás napi életébe belelátunk kollégáimmal. Ennek ellenére nem érezem, hogy tudom a ‘tutit’, csak azt hogy minden vállalkozás más. A siker egyik fontos eleme a lehetőségek kihasználása.”

Ha téged is érdekel az online értékesítés ezen a közel sem hétköznapi piaci környezetben, vannak kérdéseid a karácsonyi, újévi szezonnal kapcsolatban, csatlakozz hozzánk november 16-án, 19 órától.

”**************************
A Marketing MasterMindról:


Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről?

Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Helyszín:

Regisztráció a borkóstolóra

Részvételi díj: 25 RON, fizetni az esemény helyszínén, készpénzben lehetséges

 

Belépés a fiókjába

A követező linken tud taggá válni: RMKT tagság regisztráció

Sajnálattal közöljük, elkelt az összes szabad hely.

További események

Nunc congue leo in diam semper sollicitudin. Ut nec eros mollis, lobortis est nec, rhoncus lectus.