MMM #14 – Branding – Marketing MasterMind

2022. november 28. 7:00 du.

Könczei Zsolt előadásában a Brandinggel kapcsolatos tapasztalatait fogja megosztani és az előadás után is erről fogunk közösen beszélgetni a Q&A részben.

********************

Kérdésed van a vállalkozásod brandingjével kapcsolatban?

Regisztrálj az eseményre és küldd el kérdésed az RMKT Kolozsvár Facebook oldalára privát üzenetben (link) vagy kommenteld be a Facebook eseményhez (link), és a beszélgetés során részletesebben választ fogunk adni neked.

********************

2011-ben végeztem a Sapientia EMTE marosvásárhelyi karán, majd ezt követően 2013-ban a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar, Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetben. 

Már egyetemistaként érdekelt a kreatív szakma, évfolyamtársaimmal médiaportált alapítottunk, később a mesterképzés alatt a kolozsvári diákrádió vezető-főszerkesztőjeként megtapasztalhattam, mit jelent egy médiatermék újrapozicionálása és működtetése.

Dolgoztam online marketing menedzserként Románia egyik legnagyobb lakberendezési vállalatánál. Az elmúlt öt évben a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Tagozatának kommunikációs munkatársa, valamint a Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet magyar tagozat óraadó tanára voltam. 

Az oktatói tevékenység mellett a DBA erdélyi branding-ügynökség alapító munkatársaként brandépítéssel, brandstratégiák kidolgozásával és vizuális identitások létrehozásával foglalkozom.

Könczei Zsolt
Kreatív, brandstratéga, óraadó
https://teamdba.co/

******************

A helyek száma korlátozott.

Időpont: november 28., hétfő, 19 óra

Helyszín: Xponential Transylvania (Kolozsvár, 1989. December 21 u. 9. – a Sora-val szemben)

Részvételi díj:

-RMKT/RIF tagoknak 10 RON

-nem RMKT/RIF tagoknak 25 RON

-biztosítunk ingyenes helyeket egyetemisták részére. Ehhez írj egy privát üzenetet nekünk Facebookon

******************

A Marketing MasterMindról

Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Helyszín:

Regisztráció:

 

Belépés a fiókjába

A követező linken tud taggá válni: RMKT tagság regisztráció

Regisztráció az eseményre