Üzleti és befektetési lehetőségek Dubajban

Csatlakozz hozzánk egy exkluzív eseményre, ahol mélyreható betekintést nyerhetsz a dubaji üzleti világba. Ismerd meg a legizgalmasabb befektetési lehetőségeket, a cégalapítási folyamatot, a kiállítások és vásárok nyújtotta előnyöket, valamint az ingatlanvásárlás és -hasznosítás leghatékonyabb stratégiáit. Az elmútt fél évben több mint száz ember érdeklősését felkeltő webinárium-sorozatunk legjobb és legizgalmasabb témáit hozzuk el most Kolozsvárra.

Az eseményen a következő témákat fogjuk boncolgatni:

Dubaji piacra lépés: Miért és kinek érdemes a termékével vagy szolgáltatásával a dubaji piacot megcélozni. Melyek az akadályok, mire kell odafigyelni és hogyan lehet akár kisebb befektetéssel is sikereket elérni.

Cégalapítás Dubajban: Tudd meg melyik a számodra legmegfelelőbb cégforma, és ismerd meg a szükséges lépéseket a sikeres cégalapításhoz.

Kiállítások és vásárok Dubajban: Növeld bevételed új nemzetközi partnerségekkel. Fedezd fel a következő kiállítási szezonban megrendezésre kerülő legfontosabb kiállításokat és vásárokat.

Ingatlanvásárlás és hasznosítás Dubajban: Ismerd meg a legújabb trendeket, és fedezd fel a legjövedelmezőbb befektetési stratégiákat.

ELŐADÓK:

Dr. Rinfel János – Rinfel & Partners ügyvezető tanácsadó, aktív magyarországi ügyvéd

Birtalan Csanád – Nemzetközi értékesítési és marketing tanácsadó

MODERÁL: Szőcs Endre – RMKT Kolozsvár elnök, Xpontential Transylvania ügyvezető

Dr. Rinfel János

Ügyvéd, a Rinfel & Partners UAE tanácsadó iroda ügyvezetője, Pest Vármegyei Ügyvédi Kamara aktív tagja. Kiemelt szakterülete a cégalapítás külföldi ügyfelek számára Dubajban. Széleskörű szakmai tapasztalattal és a dubaji jogrendszer mély ismeretével rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy ügyfelei számára egyszerű, gyakorlatias és innovatív megoldásokat nyújtson. Szakterületei közé tartozik a cégalapítás, cégmódosítás, üzletrész átruházás, cégmegszüntetés, hatósági engedélyek, vállalkozói bankszámlanyitás, valamint vízumok, tartózkodási engedélyek, hitelesítések és jogi fordítások, ingatlanjog a vásárlástól a hasznosításig. Ügyvezetője egy vezető dubaji ingatlan menedzsemnt vállalkozásnak, mely az ügyfelek ingtalnajainak rövidtávú bérbeadásával és annak teljeskörű menedzsmentjével foglalkozik.

Birtalan Csanád

Több mint 12 éves értékesítési és marketing tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete az innovatív stratégiák kidolgozása, amelyek növelik a vállalkozások értékét és növekedését. A dubaji piac mélyreható ismeretével és kiterjedt kapcsolati hálózatával segíti a cégeket kiállításokon való részvételben, helyi képviseletben, valamint a legjobb üzleti lehetőségek megtalálásában a Közel-Keleten.

Időpont: július 1., Hétfő, 19:00

Helyszín: Xponential Transylvania, Bld 21 Decembrie 1989, 16 sz.

Részvételi díj: RMKT tagoknak INGYENES, nem RMKT tagoknak 40 RON (az ár magában foglalja a felszolgálásra kerülő keleti édességeket és networking esthez elengedhetetlen bort)

Program:

18:30 – 19:00 – Érkezés, networking

19:00 – 20:00 – Panelbeszélgetés – moderál Szőcs Endre, RMKT elnök

20:00 – 20:30 – Kérdések + Válaszok

20:30 – 21:30 – Keleti édességek, bor és networking

21:30 – 22:00 – Program zárás

Regisztráció az eseményre

További események

2024. július 1. 6:30 du.