Tevékenység

Közelgő eseményeink

2024. május 30. 7:00 du.

További eseményeink is érdekelnek?

Kolozsvári RMKT klubok

Vegyen részt a rendszeresen megszervezett, szakmai klub találkozókon, amelyeken értékes előadások adta információkkal gazdagodhatnak a résztvevők.

Havi rendszerességgel egy jogi szakember fog gyakorlatias előadást tartani, amelyben a vállalatok számára fontos jogi változásokat ismertet. Az előadások a vírushelyzet megszűnte után kerülnek megszervezésre.
Célközönség: Közgazdaság iránt érdeklődő személyek.

Sikeres menedzserek tartanak előadást az érdeklődők számára, amely keretében elmesélik a saját történetüket, ismertetik saját meglátásaikat. A találkozások a vírushelyzet megszűnése után kerülnek megszervezésre.
Célközönség: Menedzserek, ezen belül inkább a nagyvállalati menedzserek.

A számvitelben és könyvelésben aktuális kérdéskörök, új törvények megvitatása gyakorlatias előadások és beszélgetések keretén belül.
Célközönség: Könyvelők, számviteli szakemberek.

Részletes és gyakorlatias marketing előadások és beszélgetések. A vírushelyzet alatt az előadások/beszélgetések online kerülnek megszervezésre.
Célközönség: Marketing szakemberek, valamint a marketing iránt érdeklődők.

Az események során a résztvevők egy borkóstolón vesznek részt, mely társítva van egy szakmai előadással, majd végül tetőzve ezt egy hangulatos networking lehetőséggel. Általánosan szól minden közgazdaság iránt érdeklődő személynek.

Érdekes előadások sorozata egy ízletes reggeli és kávé elfogyasztása közben. A résztvevők először részt vesznek egy pár perces gasztronómiai előadáson, majd a kávézás közben az azt követő szakmai előadáson.
A célközönség főként a kis- és közép vállalkozások tulajdonosai és menedzserei.

Tag szeretnék lenni