Rólunk

Az RMKT a romániai magyarság gazdasági megerősödését és fejlődését folyamatosan támogató, meghatározó szakmai szervezete.

Romániai Magyar Közgazdász Társaság

A kolozsvári RMKT a romániai magyar közgazdászok és gazdasági kérdések iránt érdeklődők szakmai szervezete. Tevékenységünkkel első sorban a kolozsvári magyar közgazdászok szakmai fejlődését és a hazai gazdasági kultúrát szeretnénk támogatni.

Mit biztosít szervezetünk?

A kolozsvári RMKT többek között állandó jelleggel szervez szakmai fejlődést elősegítő szakmai klubok találkozóját és gazdasági témájú előadásokat. Ezen kívül közgazdasági tudástárral szolgál magyar nyelvű gazdasági könyvek és gazdasági román-magyar szótár kiadása által. Tagjaink számára hozzáférést biztosít egy szakmai könyvtárhoz illetve egy online térben működő digitális szakmai platformhoz.

Szakmai klubok

Rendszeresen megszervezet, szakmai klub találkozókat is szervezünk, amelyeken értékes előadások adta információkkal gazdagodhatnak a résztvevők. Klub tevékenységeink célja egy olyan közösségeket létrehozni, melyek nyíltan érdeklődnek a közgazdasági tevékenységek iránt.

RMKT Kolozsvár számokban

Legyen tagja folyamatosan bővülő szakmai közösségünknek!
közgazdász
0
vállalat
0
partner szervezet
0
szakmai klub
0

Az elnökség

Szőcs Endre

Elnök

Fóris Blanka

alelnök

Kereszturi Zsolt

alelnök

Sallai Zsolt

alelnök

Szász Levente

alelnök

Tankó Attila

alelnök

Partnereink

Köszönjük partnereinknek állandó támogatásukat!

Közelgő eseményeink

Ne maradjon le az RMKT Kolozsvár rendezvényeiről. Tekintse meg eseménypalettánkat!