Marketing MasterMind – Tervezés: 2022 – ONLINE

2022. január 18. 7:00 du.

BUÉCs! Boldog Új Évet Csinálunk!

Kezdjük erősen az évet és tervezzük meg a marketingedet, hogy minden a tervek szerint haladjon! 😃

2022 első Marketing MasterMindján a kolozsváriakkal személyesen, a távolabb élőkkel pedig online is találkozunk

Az online eseményre való regisztráció kizárólag ezen az oldalon megy végbe (részletek alább).

(Személyes részvétel esetén kérjük regisztrálj az alábbi oldalon: https://rmktkolozsvar.ro/esemeny/marketing-mastermind-tervezes-2022/ )

A helyek száma korlátozott.

Időpont: január 18., kedd, 19 óra

Helyszín: Online – Zoom

Részvételi díj:

-online részvétel zoom-on keresztül ingyenes RMKT/RIF tagoknak

-online részvétel zoom-on keresztül 10 RON nem RMKT/RIF tagoknak

-5 ingyenes helyet biztosítunk egyetemisták részére, írj nekünk a privát üzenetet a Facebook oldalunkra itt

******************************************

Meghívott szakértő:

Birtalan Csanád – jogász, nemzetközi B2B értékesítési szakember, az AGT Marketing értékesítés-orientált marketing ügynökség vezetője. Bővebb infók: www.agtm.ro 

4 év közel keleten eltöltött intenzív értékesítési tapasztalattal tért haza és alapította meg ügynökségét 2015-ben, az elmúlt 6 évben főként külföldi ügyfelekkel dolgozott, de több helyi vállalat is köszönheti neki stratégiáját. Ugyanakkor nemzetközi vállalatok romániai piacra lépési stratégiáját is dolgozták ki az elmúlt időszakban. Azt vallja: “minden vállalatnak, legyen az kicsi vagy nagy, helyi, országos vagy nemzetközi érdekeltségű, szüksége van marketingstratégiára, tervezésre az optimális működéshez. Sok esetben már a stratégia elkészítési folyamata alatti találkozók segítségével sikerül a vállalkozóknak felmérni a reális helyzetüket, erőforrásokat és legfőképpen a céljaikat. Ezen célok eléréséhez vezető út “térképe” a stratégia, főként abban segít, hogy az ötletek, gondolatok megvalósítása tervezett, ütemezett legyen, a siker, vagy sikertelenség pedig objektíven mérhető, ezáltal segítve a jövőbeli döntéseket.

Elérhetőség:

******************************************A Marketing MasterMindról

Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Helyszín:

Belépőjegy megvásárlása

 

Belépés a fiókjába

A követező linken tud taggá válni: RMKT tagság regisztráció

Sajnálattal közöljük, elkelt az összes szabad hely.

További események

Nunc congue leo in diam semper sollicitudin. Ut nec eros mollis, lobortis est nec, rhoncus lectus.